BOSS FACIAL 


GLOW ON THE GO ( Instant Liftbar)

Glow  on the go er den perfekte behandling til dig, der ønsker et quick glow! Selve behandlingen tager 30 minutter, hvor din hud bliver renset, får peel med en af vores fantastiske effektive enzym pelinger, og derefter bliver en maske masseret ind i huden. Vores  Instant liftbar apparat giver din hud et fantastisk løft og en brilliant instant glow right away .

 

 ( damp og hot towel indgår i denne facial)

45 MIN  KR 395

 

LING  "WOW" SIGNATURE FACIAL    

Denne Ansigtsbehandling giver en WOW effekt og er en true Hollywood behandling der er meget eftertragtede verden over. Denne ansigtsbehandling giver en smuk  og sund vibrant hud med masser af glød.

Selve behandlingen er skabt ud fra Ling Chans egen opskrift, og er beregnet til alle hudtyper. Vi begynder med at rense huden af og derefter følger en afslappende ansigtsmassage til at få sat blodcirkulationen igang. Derefter bliver din hud peel med tre forskellige peelinger til fjernelse af døde hudceller og regeneration af din hud.Efter dybderensen for du en effektiv  opstrammende detox maske, og derefter en oxygen hydration maske, som masseres ind med de fantastiske Jade rollers. resultatet af denne behandling er en simpel glowing perfection

 

(Behandlingen er lavet af Ling Chan som står bag Ling produkterne, Ling Chan er oprindelig fra Hongkong men er bosat og har sin Ling spa i NY.)

( damp og hot towel indgår i denne facial)

90 MIN   ​KR. 995

 

LING SIGNATURE / INCL. INSTANT LIFTBAR 

(Opløftende, Defy aging )

An instantly visible, safe, and dramatic ‘WOW’ facelift  A customized cocktail of Ling Solution serums are infused into the face with our Ling Energy Lift* to lift, tone, and contour. Your face will instantly look younger, rejuvenated, and slimmer. Regain the youthful face you had 5-10 years ago! 

Really good for promoting self-confidence before that big job interview, first date, or photo shoot! 

90 MIN  KR. 1095

 

C-VITAMIN BOOST FACIAL 

Med c-vitamin infusion booster vi din hud med masser af glød.Der bruges c-vit produkter/ hydrating produkter i denne behandling incl. den speciale C-vit infusion maske, som afhjælper linjer, formindsker hyperpigmentation , og giver strålende glød.Vi skræddersyer denne behandling efter din hudtype dvs. at den er egnet for alle hudtyper .

( damp og hot towel indgår i denne facial)
 

60 MIN  KR. 650

 

DIAMANT PEELING

Med en Diamant peeling ansigtsbehandling opnår din hud en markant forbedring af hudens glathed og klarhed.

Det er en en effektiv og skånsom behandling, der efterlader huden frisk og strålende. Diamant peeling er en dybdegående mikrodermabrasion, der udføres maskinelt med små slibehoveder, bestående af diamanter og et blidt vakuumsug der stimulere dit blodomløb og fjerne lymfeophobninger, samtidigt med at huden forynges.

Behandlingen er effektiv i forhold til pigmentering og dybdeekspoliering. Giver en strålende hud, der bedre kan absobere produkternes skønne ingridienser og fugten, der efterfølgende bliver sluset ind i huden under behandlingen med en afslappende ansigtsmassage og tilsidst lægges en ansigtsmaske efter hudens behov. 

Behandlingen giver ingen mærker - kun et sundere udseende.

60 MIN   ​KR. 650

 

BOSS  FACIAL

Boss Facial er en behandling hvor vi skræddersyer udfra din hudtype og din hudtilstand.

Huden bliver renset af , peeling (under damp ) frugtsyrer, dybderens, skøn uplifting ansigtsmassage, og en fabolous maske efter hudens behov. Vi bruger produkter der fugter huden igennem under hele behandlingen og passer på barrieren samtidig med huden bliver helt rense igennem og får sin glød tilbage.

60 MIN  KR. 650

 

BOSS SIGNATURE FACIAL

Vores Boss Signature  facial er den mest fantastiske ansigtsbehandling hvor du vil føle dig som i HEAVEN ! I denne behandling kommer du helt ned  gear , focus på DIG.


Huden bliver renset af , peeling (under damp ) frugtsyrer, dybderens, skøn uplifting ansigtsmassage, og en fabolous maske efter hudens behov. Vi bruger produkter der fugter huden igennem under hele behandlingen og passer på barrieren samtidig med huden bliver helt rense igennem og får sin glød tilbage.

Udover din ansigtsbeahndling vil du bliver ekstra forkælet med en massage af decoltee- nakke- hovedbundsmassage og håndmassage

 

 

90 MIN  KR. 850