( damp og hot towel indgår i denne facial)
GLOW ON THE GO ( Instant glow med LINGBAR)

Glow  on the go er en lunch treat , meningen med at behandingen tager 30 minutter , hvor du får en Instaglød. Din hud bliver renset, peel med enzym peling, og derefter fugtet igennem med en af Lings fantastiske effektfulde masker og Lingbar. Instant glow Lingbar er et apparat fra Ling som med infrarød (gode stråler) glatter huden ud og giver en utrolig glød der kan ses med det samme. ( damp og hot towel indgår i denne facial)

30 MIN  KR 350

 

LING SIGNATURE FACIAL    * HOLLYWOOD SPECIAL

Denne Ansigtsbehandling udføres med de fantastiske Ling produkter, som blandt andet er meget eftertragtede af hollywoods  A-liste.

Behandlingen er lavet af Ling Chan som står bag Ling produkterne, en opskrift med forskellige steps hvor huden bliver renset helt igennem , får masser af fugt,og du med garanti får en helt absolut strålende fantastisk glød. 

Afrens under damp, triple peeling, frugtsyre, dybderens, masker, brug af jadesten,  påførsel af hydrater, serum, dagcreme, øjencreme (skræddersyet efter din hudtype og hudtilstand.

( damp og hot towel indgår i denne facial)

90 MIN   ​KR. 995

 

LING SIGNATURE / INCL. INSTANT  UPLIFTING GLOW LINGBAR

 

I denne behandling gøres der brug af vores nye fantastiske apparat " Instant glow Lingbar" i en alm Ling signature behandling.

Apparatet er skabt af Ling Chan, og giver et instant løft, en fantastisk glød og et perfekt finish.

( damp og hot towel indgår i denne facial)
 

90 MIN  KR. 1095

 

C-VITAMIN BOOST FACIAL 

Er din hud lidt vintertræt og trænger til et Boost er denne behandling den helt rette for dig. Med c-vitamin infusion booster vi din hud med masser af glød.Der bruges c-vit produkter/ hydrating produkter i denne behandling incl. den speciale C-vit infusion maske, som afhjælper linjer, formindsker hyperpigmentation , og giver strålende glød.Vi skræddersyer denne behandling efter din hudtype dvs. at den er egnet for alle hudtyper .

( damp og hot towel indgår i denne facial)
 

60 MIN  KR. 650

 

DIAMANT PEELING

Med en Diamant peeling ansigtbehandling opnår din hud en markant forbedring af hudens glathed og klarhed.

Det er en en effektiv og skånsom behandling der efterlader huden frisk og strålende. diamant peeling er en dybdegående mikrodermabrasion der udføres maskinelt med små slibehoveder, bestående af diamanter og et blidt vakuumsug der stimulere dit blodomløb og fjerne lymfeophobninger, samtidigt med at huden forynges. Få renset huden ud, dybdeeksfolieret huden, fjerner tør trist hud , huden kan igen absobere de skønne ingridienser & fugten der efterfølgende bliver indsluset i huden med en afslappende ansigtsmassage og en maske efter hudens behov.

Behandlingen giver ingen mærker - kun et sundere udseende.

60 MIN   ​KR. 650

 

BOSS BEAUTY  FACIAL

​Almindelig Boss facial er en times standard behandling samt hud analyseres,  hvor vi skræddersyer behandlingen udfra din hudtype og din hudtilstand.

Huden bliver renset af og peel under damp (Fjernelse af døde hudceller ) frugtsyrer,, dybderens, derudover bruger vi produkter der samtidig fugtet  huden igennem under hele behandlingen og en fabulous maske efter hudens behov, sådn du går ud af klinikken med en renset hud men også  med en masse glow glow.


60 MIN  KR. 650

 

SPECIAL BOSS BEAUTY SIGNATURE FACIAL

​Boss Special er en forlænget udgave af alm boss facial , hvor du bliver extra forkælet og komer ned i gear med extra massage af decoltee - nakke - hovedbundsmassage og håndmassage.

 

90 MIN  KR. 850