BOSS WAX

 

Voks behandlinger / Wax treatments

Med vores mange års erfaring i voksbehandlinger, udfører vi altid vores forskellige voksbehandlinger i trygge og rolige omgivelser med grundig vejledning.

Bliv hårfri op til 4-6 uger med din voksbehandling - minimer risikoen for røde knopper og indgroede hår. Vi arbejder med to vokstyper en soft voks - der bruges med strips, typsik på større flader ben, ryg og arme. Desuden tilbyder vi også denne voks til Brazil wax efter flere års erfaring i denne metode oplever vi et hurtigt og effeektiv hårfrit resultat.

Vi tilbyder også hard wax - den professionelle, mest eftertragtet hardwax Lycon. Lycon Brazil er meget skånsom for huden, med blandt andet ekstrakter fra rose og kamille. En meget skånsom måde at fjerne hår på og opnå et perfekt resultat. Det er meget vigtigt for os at du er i trygge og kyndige hænder, samt en god hygiejne derfor har vi altid handsker på når vi udføre voks behandlinger, bruger engangsunderlag og forbereder huden før og efter voks behanlingen. Vi forventer selvføglelig også at vores klienters hygiejne er iorden inden voks behandling.

STRIPS BRAZIL

30 MIN  ‚ÄčKR. 450

LYCON BRAZIL 

45 MIN    KR. 450