Boss voksbehandlinger – Brazilian Wax

Voksbehandling hos Boss Beauty Copenhagen

Vi har mange års erfaring i voksbehandlinger bl.a. brazilian wax og strip voksbehandlinger. Vi udføre altid vores forskellige voksbehandlinger i trygge og rolige omgivelser med grundig vejledning. Bliv hårfri op til 4-6 uger med din voksbehandling og minimerer risikoen for røde knopper og indgroede hår.

I Boss Beauty på Østerbro arbejder med to vokstyper en strip voks – der bruges med strips. Denne professionelle voks tilbyder vi til vores eftertragtet brazilian wax behandling. Du er tryg som kunde i vores hænder uanset hvilken voksbehandling du ønsker. Netop vores erfaring og ekspertise inden for voks betyder vi leverer et smertefrit og effektivt hårfrit resultat. 
Vi tilbyder også hard wax – hardwax Lycon. Lycon Brazil er meget skånsom for huden, med blandt andet ekstrakter fra rose og kamille. En meget skånsom måde at fjerne hår på og opnå et perfekt resultat.
Det er meget vigtigt for os, at du altid er i trygge og kyndige hænder. Vi har 110 % fokus på god hygiejne og bærer derfor altid handsker, når vi udfører voksbehandlinger. Endvidere bruger vi engangsunderlag og forbereder huden før og efter voksbehandlingen. Vi forventer selvfølgelig også at vores klienters hygiejne er i orden inden voksbehandling.

Vigtigt at vide før en voksbehandling

Inden voksbehandling skal hårene være ca 1cm lange, dette tilsvarer til 2-3 uger efter brug af skraberen.
Dagen før voksbehandlingen anbefaler vi du bruger en body scrub på det område du skal have vokset. På den måde sikre du de fleste indgroet hår kommer til overfladen.
Brug gerne en god bodylotion dagen inden din behandling. Du skal dog ikke gøre det samme dag.
Vi renser huden af før og efter, for at forebygge at du ikke risikere indgroet hår og infektion i hårsækkene.
Du skal helst undgå for meget sol på det behandlede område både før og efter behandlingen, da solskoldet hud er mere følsomt og sart.
Din hud er ekstra sart efter voksbehandling, derfor kan der være risiko for skader hvis huden udsættes for ekstrem sol.

Hårene fjernes ved roden, og holder mellem 3-6 uger inden hårene kommer op på deres fulde længde igen.