Boss Facial | Ansigtsbehandlinger

LING Signature Inkl. Energy glow Lingbar

Denne ansigtsbehandling er luksus udgaven af LING signature facial. I denne behandling gøres der brug af vores fantastiske apparat ” Instant glow Lingbar”. I stedet for jade rollers indsluses en aktiv solution LING serum i huden med Lingbar Energy apparat tilført i huden med vores Lingbar Energy Lift. Dette apparat giver løft, toner og kontoure ansigtet, samt afhjælpe fine linjer og rynker. Resultatet er en fremragende GLOW.

Apparatet er skabt af Ling Chan, og giver et instant løft, en fantastisk glød og et perfekt finish.

LING signature facial

Denne Ansigtsbehandling giver din hud en Instant WOW effekt, og er en true Hollywood behandling der er meget eftertragtede verden over. Din hud bliver renset i dybden og får samtidig en dybdegående fugt, så huden bliver smuk, vibriant og resultere i en sund glød.

Selve behandlingen er skabt ud fra LING Chans egen specielle opskrift, og er beregnet til alle hudtyper. Vi begynder med at rense huden af og derefter følger en afslappende ansigtsmassage til at få sat blodcirkulationen i gang. Derefter bliver din hud peel med tre forskellige peelinger til fjernelse af døde hudceller og regeneration af din hud.

Efter dybderensen for du en effektiv opstrammende detox maske, og derefter en genererende ginseng hydration maske, som masseres ind med de fantastiske Jade rollers. resultatet af denne behandling er en fuld hydreret hud med en simple glowing perfection. Behandlingen er lavet af LING Chan som står bag LING produkterne, en opskrift med forskellige steps hvor huden bliver renset helt igennem, bliver gennemfugtet og ny vitalitet. Med denne behandling får du med garanti en strålende fantastisk glød.

Afrens under damp
Opstrammende ellastin collagen creme bliver masseret ind i huden
Frugtsyrer
Triple peeling
Ginseng maske / makeover mask masseres ind med Jaderollers
Dybderens
Detoxmasker
Hydrate tone
Serum masseres ind i huden, ( Serum vælges efter hudens behov)
Dagcreme
Øjencreme

Opnå en glattere og smukkere hud med Boss Beauty Facial

Denne ansigtsbehandling er en standard Boss ansigtsbehandling , hvor huden bliver renset, dybderensende, og får et hydra-boost. 

Vi giver dig altid en analyse af din hud og finder ud af hvilken hudtype og hudtilstand du har for at opnå den rigtige behandling. Boss Beauty Copenhagen rådgiver dig i hvordan du plejer din hud. Vi laver en hudanalyse til dig inden behandlingen går i gang for bedst muligt at tilpasse produkter efter hudtypen og hudtilstandens behov.

Huden bliver først renset af under damp, og derefter enzym peeling / frugtsyre alt efter hudens behov (fjernelse af døde hudceller). En skøn olie masseres ind i huden og derefter en effektiv hydraboost-maske efter hudens behov.

Special Boss Beauty Signature Facial

​Denne behandling er en speciel Zen udgave af vores alm. Boss Facial. Du kommer helt ned i gear og bliver forkælet med ekstra massage af nakke, decollete, hovedbund og hænderne.

Hvordan foregår en hudanalyse?

Vi bestemmer din hudtype og hudtilstand
Vi måler fugtigheden og elasticiteten i huden
Til sidst snakker vi om din huds behov
Hvad du kan gøre derhjemme og hvordan det gøres bedst
Vi kommer med nogle forslag til produkter og behandlinger

Glow on the go

En Instant Glow behandling er til dig som ikke har så meget tid i hverdagen men stadig ønsker at holde din hud sund og frisk. Behandlingen tager 45 min, og du vil derfor have tid til resten af dagens gøremål. Glow on the go er den perfekte ansigtsbehandling og vil give dig et quick GLOW!

Din hud bliver renset, får peel med en af vores fantastiske effektive enzym peelinger, og derefter bliver en maske masseret ind i huden med LING Instant Liftbar Energy apparat som med gode infrarød stråler giver din hud et fantastisk løft og brilliant glød.

Glow anti age Face Massage

Få en dyb afstressende anti age massage af hovedbund, nakke, skuldre og ansigt. Den udsøgte massage cream fra GLO , giver huden glød og blødhed, strammer op og beroliger.

C-vitamin boost facial

Med C-vitamin booster vi din hud med masser af glød. Der behandles med koncentreret C-vitamin produkter i denne behandling Inkl. den speciale C-vitamin infusion maske, som især er god for hyperpigmentation og afhjælper linjer samt rynker. Denne ansigtsbehandling giver huden massere af fugt, og du vil opleve en strålende glød. Antioxidant stimulerer hudens dannelse og får huden til at se sundere og mere fast ud. C vitamin medvirker til en reducering af eventuelle solskader samt hudens fine linjer, samt reparerende og beskytter huden.

Teenager behandling

Dette er en ansigtsbehandling der er lavet specielt til en teenager hud. I alderen 13-18 kan nogle opleve en stor forandring i fred hud så som – akne, bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje.

Behandlingen er altid individuel og vi tilpasser din behandling til din huds behov.

Diamant peeling

Med en Diamant peeling ansigtsbehandling opnår din hud en markant forbedring af hudens glathed og klarhed. Det er en effektiv og skånsom behandling der efterlader huden frisk og strålende.

Diamant peeling er en dybdegående microdermabrasion der udføres maskinelt med små slibehoveder, bestående af diamanter og et blidt vakuumsug der stimulere dit blodomløb. Der bliver lymfe ophobninger fjernet, samtidigt med at huden forynges. Behandlingen giver ingen mærker – kun et sundere udseende.

Selve behandlingen :

 • Dybderens af huden
 • Fjerner tør trist hud
 • Derefter kan huden kan igen absorbere de skønne ingredienser
 • Derefter får du afslappende ansigtsmassage

Diamant peeling er godt for :

 • Almindelig hudpleje
 • Acne
 • Store porer
 • Hudorme
 • Grov hud
 • Uren hud
 • Uensartet hudstruktur