Brazlian Butt Treatment

Opstrammet & velformet numse

Den eftertragtede Brazilian Butt Treatment udfører vi nu hos Boss Beauty Copenhagen med præcision. Denne behandling stammer fra Brasilien hvor især de brasilianske dansere er store tilhængere af denne behandling, da denne Butt Treatment både opstrammer samt velformer din numse.

Brazilian Butt Treatment udføres med en speciel massage der former ballerne, formindsker linjerne under ballerne og giver mere løft. Derudover sættes blodcirkulationen ved massagen og også ved hjælp af en speciel heat creme med spansk peber. Behandlingen starter med tørbørstning for at fjerne de døde hudceller. Derefter masseres en fugtgivende olie ind i huden, og til sidst bruges der en speciel heating creme med spansk peber, for at sætte blodcirkulationen ekstra i gang.

Behandlingen tager 50 minutter

  • Afrens
  • Tørbørstning
  • Dybdegående uplifting massage
  • Særlig afsluttende heat creme for cellulite (Cremen sætter blodcirkulationen i gang)

Hvordan foregår en Brazilian Butt Treatment?

Brazilian Butt Treatment er en fantastisk behandling, som går ind og afhjælper cellulite også kaldet appelsinhud. Behandlingen sætter blodcirkulationen i gang og former ballerne med en speciel uplifting massage, hvorefter huden bliver tørbørstet for at fjerne de døde hudceller. Derefter masseres en fugtgivende olie ind i huden, og til sidst bruges der en heating creme med spansk peber, for at sætte blodcirkulationen ekstra igang.

Body massage

Vi tilbyder også en relaxing afspændings massage her i klinikken. Kom af med dine spændinger med en healende olie massage. Denne massage er en kombi af svensk velvære massage og dybdegående tryk. Kom forbi klinikken og få en dejlig og afslappende massage, som din krop trænger til. Vi tilbyder også en full massage med bodyscrub. Bodyscrub fjerner de døde hudceller på din krop og derefter vil du blive masseret.

Se vores priser & book din tid online
Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til Brazilian Butt Treatment eller vores massager, så er du mere end velkommen til at kontakte på 41 14 21 00 eller du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular.